Bef Home

Eco2all is trots in de Benelux de officiële verdeler te zijn van de Bef Home haarden. Bef Home is een Tsjechische producent van zowel inbouw CV haarden als normale inbouw haarden. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke sprong gemaakt in zowel kwaliteit als het aanbod van inbouw (CV-) haarden. Door de verschillende modellen heeft Bef Home ervoor gezorgd dat er voor ieder woonhuis een passend model is, zowel CV-zijdig als voor strakke design haarden. Kwalitatief zijn er de afgelopen jaren ook grote stappen gezet, onder andere dubbel glas, zelf sluitende lift deuren en een verder geoptimaliseerde brander kamer en lucht toevoer zijn hier onderdeel van.  Belangrijk is dat er een continue ontwikkeling is binnen het bedrijf, hierdoor zijn de haarden bijtijds en voldoen aan de steeds strengere eisen. Zo heeft het bedrijf reeds een zeer mooie inbouwhaard ontwikkelt uitermate geschikt voor passief en laag energie woningen. Daarnaast zijn ze op dit moment CV haarden aan het ontwikkelen speciaal voor goed geïsoleerde woningen.  Met trippel glas en een luchtkoeling ziet het er veelbelovend uit.

Op het gebied van CV haarden heeft Bef ook een zeer uitgebreid assortiment, waarbij alle modellen verkrijgbaar zijn met een openslaande deur of met een liftdeur. Hierbij heeft de liftdeur het voordeel dat de haard eventueel ook nog met een “open deur” kunt stoken.  Natuurlijk zijn er de standaard CV inbouwhaarden, standaard met dubbel glas, welke verkrijgbaar zijn in verschillende maten en vermogens. Daarnaast is er een ruime keuzen uit L-vormige haarden, ook wel CV hoekhaarden genoemd. Dankzij deze hoekvorm heeft u extra veel zicht op het vuur in uw haard. Ook heeft u de keuze of u het hoekraam aan de linkerkant of rechterkant wilt. Tot slot heeft Bef Home een uitgebreid assortiment aan CV tunnelhaarden. Niet alleen kunt u er met een tunnelhaard voor zorgen dat u in meerdere ruimtes tegelijk het vuur kunt zien, ook kunt u de kachel vanuit meerdere ruimtes aansteken en bijvullen. Ook bij de tunnelhaarden is er weer een ruime keuzen uit vermogens en mogelijkheden qua het openen van deuren. Daarbij maakt Bef Home het ook mogelijk een “achter vul” deur te maken. Dit houdt in dat het vanuit een ruimte lijkt alsof het een “normale” inbouw CV haard is, echter heeft de haard aan de achterkant ook een deur om bijvoorbeeld het hout vanuit de technische ruimte in de haard te leggen. Tot slot zijn alle CV haarden voorbereid met een gesloten koelspiraal. Het voordeel hiervan is dat, indien het CV water in de haard te warm wordt, de kachel kan worden gekoeld met tap water zonder dat er nieuw zuurstofrijkwater aan uw CV water wordt toegevoegd. Tevens blijft uw verwarming systeem hierdoor altijd mooi op druk.

Naast de CV haarden heeft Bef Home een uitgebreid assortiment aan inbouwhaarden welke geen koppeling naar uw verwarming systeem heeft. Ook hierbij bestaat er een uitgebreid assortiment wat voor een verassende Eyecatcher in uw woonkamer zorgt. Tunnelhoekhaarden, hoge haarden, hoek in hoek haarden en inserts, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het speciale vuursteen, Corcon, zorgt dat de warmte van het vuur nog beter in uw brander kamer wordt gehouden, het effect is een betere verbranding en meer rendement. Tot slot heeft Bef Home zeer mooie U- en C-haarden in het assortiment. Zo wordt de haard een echt middelpunt van uw woonkamer en heeft u zeer veel zicht op het vuur. Dankzij het vernuftig onderhoud systeem is het glas van deze haarden gemakkelijk te onderhouden. Dit alles zorgt ervoor dat wat uw wensen ook zijn, als het om hout vuur gaat, Bef Home heeft altijd een mooie haard welke er in uw woonkamer gelikt uitziet.

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top