Buffervaten

Eco2all biedt verschillende typen buffervaten aan. U kunt bij Eco2all buffervaten vinden die voorzien zijn van een warmtewisselaar, elektrische verwarming of een ingebouwde extra boiler. Buffervaten hebben standaard een inhoud van 300 tot 5000 liter. Bij buffervaten zijn er verschillende toepassingen voor de circulatie van het water, dit met het gevolg om uw buffervat te verwarmen en op temperatuur te houden op een zo efficiënt mogelijke manier.

Eco2all voert buffervaten voor CV-water en boilers voor sanitair water.

Bij Eco2all vindt u buffervaten en boilers die geschikt zijn voor alle warmwater CV-installaties. Daarnaast werken ze perfect in combinatie met een CV-haard, biomassa pellet ketel, warmtepompen, zonneboilers en gas- of elektrische ketels. Wij leveren afhankelijk van het vermogen van uw totaal systeem een passend buffervat met warmtewisselaars en elektrische verwarmingselementen.

Verschillende soorten buffervaten

Buffervaten komen in verschillende soorten en maten. Zo heb je CV water, CV/Sanitair water en warmtepomp buffervaten. Daarnaast heb je binnen deze verschillende soorten buffervaten ook weer verschillende modellen. U kunt bij Eco2all al deze verschillende typen en modellen vinden zodat u altijd het model buffervat vindt wat u nodig heeft. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Hier staan onze experts klaar om u te helpen.

 

Meer informatie

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top