Eco2all BV is officieel verkoper van Jolly Mec producten in Nederland en Belgie.

al 40 jaar is Jolly Mec actief in de ontwikeling en verkoop van CV-haarden gekenmerkt door de combinatie van innovatieve techniek, comfort en ouderwets sfeervuur. De kachels van Jolly Mec zijn in staat uw huis en sanitair water, zowel individueel als in combinatie met een huidig systeem, volledig te verwarmen. Door het hoge rendement van de kachels bent u verzekerd van kosten besparingen op uw huidige energie rekening.

Jolly Mec heeft een zeer divers portfolio aan CV-haarden. Hierdoor zorgen ze ervoor dat er een geschikte Jolly Mec kachel is voor iedere huiskamer. Daarnaast geven ze de klant de keuze tussen hogere maten van sfeer of comfort, door zowel pellet en hout kachels aan te bieden. Zoekt u een kachel welke niet te veel straling naar de woonkamer geeft? Ook hier heeft Jolly Mec rekening mee gehouden door CV-haarden te ontwikkelen welke, ondanks zijn grote branderkamer, maar 15% van zijn vermogen uitstraalt naar de ruimte.

Kwaliteit staat garant bij het merk Jolly Mec, omdat ook richting u te garanderen werkt men bij Jolly Mec met twee vaklieden aan een kachel. Dit wordt tevens genoteerd zodat iedere werknemer voor zijn fouten verantwoordelijk kan worden gehouden. Dit zorgt ervoor dat er binnen het bedrijf continue aan de hoog gestelde maatstaven voldaan wordt. Daarnaast is er rekening gehouden met het onderhoud dat door de klant en de monteur dient te worden uitgevoerd. Doordat de panelen in hun constructie blijven hangen is alles gemakkelijk en schadevrij te bereiken. Dankzij de branderkamer van vermuciliet blijft tevens het glas van de pellet kachels veel schoner. Daarbij komt dat de verbranding beter is en de warmte sneller naar de warmte wisselaar gaat.

Dat Jolly Mec als pellet kachel producent met de tijd mee gaat en blijft innoveren is aan alles te zien. Producten zijn, speciaal voor nieuwe woningen, lucht dicht, sturing kan plaatsvinden via een app en de kachel stelt zich in via een vernuftig luchtmetingsysteem. Dit zorgt voor een beter continue verbranding welke ervoor zorgt dat de pellet kachel zichzelf optimaal instelt. Hierdoor heeft u nog minder omkijken naar uw pellet kachel. Tot slot moduleren de pellet kachels van Jolly Mec volledig automatisch, wat zorgt voor een besparing van kosten en pellets.

Tot slot beschikt het merk Jolly Mec over een zeer luxe hybride kachel welke zowel op pellet en hout stookt. Met deze hybride inbouw kachel heeft u de mogelijkheid zowel te genieten van het comfort van pellet als de warme sfeer van een knetterend haardvuur. Deze luxe uitgevoerde pellet hout combinatie, welke u bestuurd met een touchscreen, is uitgerust met de functies welke we bij hedendaagse technologie mogen verwachten. Automatische overschakeling van hout naar pellets, automatische sturing van zijn luchttoevoer en rookgasafvoer en nog veel meer andere features zorgen ervoor dat deze hybride kachel aan al uw verwachtingen en wensen voldoet. Kijk verder bij het product overzicht voor meer informatie over de producten en kwaliteit van Jolly Mec.

« 1 van 3 »

Meer informatie

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top