Sfeer en functionele warmte, dat is wat de Thermo Jolly 80 in uw huis brengt. Een mooi sfeervuur waarvan 85% van de warmte afgegeven wordt aan de Centrale Verwarming. De verbranding, 83% rendement en warmte afgifte zijn optimaal door de unieke vormgeving van de branderkamer. De grote liftdeur verbergt de aslade en geeft een grote opening om de haard te vullen. Ook kan de haard open gestookt worden. Het vermogen van de haard ligt tussen de 10 en 25 kW. Hiermee kunt u uw gehele huis verwarmen. Op eenvoudige wijze kan de haard aangesloten worden op uw bestaande systeem of buffervat. Stookt u niet dan neemt uw CVketel het automatisch over zodat u altijd voorzijn bent van warmte.

De Walltherm houtvergasser is de eerste houtvergasser voor in de woonkamer. Geniet optimaal van zijn dubbele verbranding en hoge rendement van ruim 93%. De 15-20 kW wordt voor 70% afgegeven aan de Centrale Verwarming of buffervat. De andere 30% geeft de gezellige stralingswarmte in de huiskamer. In combinatie met een buffervat en een zonneboiler kunt u uw huis op ecologische en economische wijze verwarmen zonder gas te gebruiken.

De Dumus totaal geeft u vuur en CV warmte. De haard is op ieder CV systeem aan te sluiten en past in veel huiskamers. Alle aansluitingen zijn netjes weggewerkt in de kachel. Natuurlijk voldoet ook deze haard aan de strengste keuringen uit Europa, Din en 15a b-vg en is de kachel standaard voorzien van een overdrukventiel en koelspiraal. Met de 83% rendement heeft u een mooi vuur en een schoon glas om van het vuur te genieten. De 11kW vermogen geeft u de mogelijkheid om uw huis (bij)teverwarmen.

De Silva totaal CV-haard is de sfeermaker in huis. Het grote ronde glas geeft een grote inkijk op het vuur. Een groot vuur geeft veel warmte maar bij de Silva totaal gaat 60 % van de warmte naar de de Centrale Verwarming. De leidingen kunnen weggewerkt worden zodat niemand ziet dat het een CV-haard is. Standaard zijn de CV-haarden voorzien van alle benodigde veiligheidmaatregelen. De effectieve verbranding zorgt voor een hoog rendement, 83% en een schoon glas. Zelfs de warmte wisselaaar hoeft maar 1 keer per jaar schoon gemaakt te worden. Puur genieten van vuur, sfeer en warmte in het gehele huis.

Na 7 jaar trouwe dienst is de Silva totaal verbetert. Een nieuwe uitstraling, een verbetert rendement van 88% en een hoger vermogen van 12 kW zijn de grote veranderingen. Natuurlijk hebben wij ook naar de uitstoot gekeken en is ook de fijnstof gedaalt naar maar 30mg/m3. De nieuwe Silva totaal HR wordt naast de bestaande Silva geleverd en is verkrijgbaar met stalen antraciet zijpanelen op de bekende zwarte stenen bekleding.

De Fghet Inbouw CV-haard is klein en krachtig. Het vermogen dat oploopt tot 23 kW kan een heel huis verwarmen maar ook met een klein vuur kunt u genieten van warmte en een schoon glas. Een groot deel van het vermogen, 19 kW wordt afgegeven aan de CV. Door de CaldoControl, temperatuurgestuurde bediening van de luchttoevoer, verbruikt de haard allen het hout wat nodig is om uw huis war te houden. De Foghet is leverbaar met twee soorten glas en vlakglas en een gebogen glas

Sfeer en een volautomatisch vuur in één product. Dat kan met de Foghet combi CV haard. Deze CV haard geeft u de volautomatische pellet verbranding (92% rendement) en het mooie sfeer vuur van hout (84% rendement). Door de unieke pellet brander en regeling houdt u uw huis altijd op temperatuur. De 23 kW heeft voldoende vermogen om ook uw douchewater te verwarmen. Maximaal 4 kW wordt afgegeven aan stralingswarmte de overige 19kW wordt door de Centrale verwarming verspreidt in uw huis. De haard schakelt zelfs automatisch over van hout naar pellets als uw hout op is. De ombouw van deze inbouw haard kan naar wens gemaakt worden.

Sfeer en een volautomatisch vuur in één product. De Caldea Combi CV-haard is een hout pellet combi haard met oven. Deze kan ook electrisch verwarmd worden. De Caldea heeft net als de Foghet inbouw combi haard een volautomatische pellet verbranding (92% rendement) en een mooie sfeervuur van hout (84% rendement). Door de unieke pellet brander en regeling houdt u uw huis altijd op temperatuur. De 23 kW heeft voldoende vermogen om ook uw douchewater te verwarmen. Maximaal 4 kW wordt afgegeven aan stralingswarmte de overige 19kW wordt door de Centrale verwarming verspreidt in uw huis. De haard schakelt zelfs automatisch over van hout naar pellets als uw hout op is. De ombouw van deze inbouw haard kan naar wens gemaakt worden.

Sfeer en een volautomatisch vuur in één product. De Fogo Combi CV-haard is een hout pellet combi haard met oven. Deze kan ook electrisch verwarmd worden. De Fogo heeft net als de Foghet inbouw combi haard een volautomatische pellet verbranding (92% rendement) en een mooie sfeervuur van hout (84% rendement). Door de unieke pellet brander en regeling houdt u uw huis altijd op temperatuur. De 23 kW heeft voldoende vermogen om ook uw douchewater te verwarmen. Maximaal 4 kW wordt afgegeven aan stralingswarmte de overige 19kW wordt door de Centrale verwarming verspreidt in uw huis. De haard schakelt zelfs automatisch over van hout naar pellets als uw hout op is. De ombouw van deze inbouw haard kan naar wens gemaakt worden.

Sfeer en een volautomatisch vuur in één product. De Foghea Combi CV-haard is een hout pellet combi haard met oven. Deze kan ook electrisch verwarmd worden. De Foghea heeft net als de Foghet inbouw combi haard een volautomatische pellet verbranding (92% rendement) en een mooie sfeervuur van hout (84% rendement). Door de unieke pellet brander en regeling houdt u uw huis altijd op temperatuur. De 23 kW heeft voldoende vermogen om ook uw douchewater te verwarmen. Maximaal 4 kW wordt afgegeven aan stralingswarmte de overige 19kW wordt door de Centrale verwarming verspreidt in uw huis. De haard schakelt zelfs automatisch over van hout naar pellets als uw hout op is. De ombouw van deze haard kan naar wens gemaakt worden.

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top