Edil Kamin Noord-Brabant

Edil Kamin is al lang een gerespecteerd bedrijf op het gebied van zowel pellet kachels als houtkachels. De afgelopen jaren heeft Edil Kamin zich bewezen als merk met zijn brede assortiment aan pellet kachels en ketels zich bewezen als een grote speler in de markt. Sinds kort heeft Edil Kamin een flinke verandering ondergaan waarbij de focus is komen te liggen op een hogere kwaliteit en betere service. Wij van Eco2all zijn het eens met deze filosofie en wij zijn dan ook trots dat wij gekozen zijn door Edil Kalmin om de officiële verdeler van hun kachels te zijn. Samen richten wij ons erop de pellet kachels en ketels op de correcte manier bij de consument onder de aandacht te brengen. Dit betekent correcte installatie, goede uitleg en zeer belangrijk een goed geïnstalleerd systeem en rookkanaal. Of het nu gaat om een pellet kachel welke uw woonkamer verwarmt of CV pellet kachel welke heel uw woonhuis verwarmt, ieder systeem hoort met kwaliteit geleverd en geïnstalleerd te worden.

Ondanks dat Edil Kamin in meer dan 30 landen operatief is heeft Eco2all ervoor gekozen hun pellet kachels juist gericht te gaan verdelen in Noord-Brabant. Hiermee willen we bereiken dat de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van het merk wordt ondersteund en verzorgd. Alle kachels en ketels worden gekeurd aan de hand van de strengste testen en keuringen. Dit betekent echter niet dat een pellet kachel bij iedere installatie correct werkt. Juist door de pellet kachels en ketels in Brabant te verdelen kan Eco2all ervoor zorgen dat ieder product de ondersteuning en service ontvangt welke het verdient. Dit betekent dat of de kachel nu in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Breda staat, er kan ten alle tijden service en ondersteuning worden verleend.

Het assortiment aan pellet kachels van Edil Kamin

Dankzij het zeer brede assortiment aan pellet kachels, hout kachels en ketels dat Edil Kamin aanbiedt is er voor iedere klant wel een product naar wens. Dit zorgt ervoor dat u als klant naast veel keus ook zeker bent van dat er aan uw wensen voldaan kan worden. Tevens hebben de pellet kachels van Edil Kamin de mogelijkheid met of zonder ventilator te werken. Hierdoor kunt u zelf kiezen hoe u uw woning verwarmt en heeft u zelf in de hand hoe aanwezig de pellet kachel is. Omdat Edil Kamin een groot en gerespecteerd bedrijf is staat de ontwikkeling ook nooit stil. Het bedrijf blijft bezig om hun kachels te optimaliseren met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. U kunt hierbij denken aan een betere verbranding, minder geluid en nog meer comfort en kwaliteit.

Edil Kamin subsidie

De pellet kachels en ketels van Edil Kamin vallen onder de ISDE subsidie en die blijft geldig tot 2020. Dit maakt de prijs, welke normaliter al zeer interessant is, van de kachels nog interessanter. De producten samen met de subsidie zorgen er dan ook voor dat Eco2all ervoor kan zorgen dat de samenleving in Brabant nog verder verduurzaamd. Of het nu gaat om een lucht kachel als bijvoorbeeld de ARIS PLUS of een CV pellet kachel als TRÉSOR, ook u kunt helpen aan schoner Nederland en Brabant.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van de pellet kachels van Edil Kamin? Graag nodigen wij u bij ons in de showroom uit om dit aan u te presenteren. Natuurlijk kunt u ook eerst telefonisch of per email contact opnemen.

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top