Edil Kamin Brabant

Edil Kamin is al lang een gerespecteerd bedrijf op zowel het gebied van pellets als hout kachels. De afgelopen jaren heeft het merk Edil Kamin met zijn breed assortiment aan pellet kachels en ketels zich bewezen als een grootte speler in de markt. Het afgelopen jaar heeft Edil Kamin een flinke verandering ondergaan waarbij men de focus nog meer is gaan leggen op kwaliteit en service. Omdat dit bij de filosofie van Eco2all past zijn wij dan ook trots, in Brabant, de officiële verdeler te zijn van deze kwalitatief hoogstaande kachels. Samen richten wij ons erop de pellet kachels en ketels op de correcte manier bij de consument onder de aandacht te brengen. Dit betekent correcte installatie, goede uitleg en zeer belangrijk een goed geïnstalleerd systeem en rookkanaal. Of het nu gaat om een pellet kachel welke uw woonkamer verwarmt of CV zijdige pellet kachel welke heel uw woonhuis verwarmt, ieder systeem hoort met kwaliteit geleverd en geïnstalleerd te worden.

Ondanks dat Edil Kamin in meer dan 30 landen operatief is heeft Eco2all ervoor gekozen hun pellet kachels juist gericht te gaan verdelen in Brabant. Hiermee willen we bereiken dat de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van het merk wordt ondersteund en verzorgd. Alle kachels en ketels worden gekeurd aan de hand van de strengste testen en keuringen. Dit betekent echter niet dat een pellet kachel bij iedere installatie correct werkt. Juist door de pellet kachels en ketels in Brabant te verdelen kan Eco2all ervoor zorgen dat ieder product de ondersteuning en service ontvangt welke het verdient. Dit betekent dat of de kachel nu in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Boxmeer staat, er kan ten alle tijden service en ondersteuning worden verleend.

Dankzij het zeer brede assortiment aan pellet kachels, hout kachels en ketels dat Edil Kamin aanbiedt is er voor iedere klant wel een product naar wens. Dit zorgt ervoor dat u als klant naast veel keus ook zeker bent van dat er aan uw wensen voldaan kan worden. Tevens hebben de pellet kachels van Edil Kamin de mogelijkheid met of zonder ventilator te werken. Hierdoor kunt u zelf kiezen hoe u uw woning verwarmt en heeft u zelf in de hand hoe aanwezig uw pellet kachel is. Omdat Edil Kamin zo’n groot en gerespecteerd bedrijf is staat de ontwikkeling ook nooit stil. Hierdoor bent u als klant er zeker van dat uw kachel beschikt over de nieuwste technologie en ontwikkelingen. Dit zorgt voor een betere verbranding, minder geluid en nog meer comfort en kwaliteit.

Ook de pellet kachels en ketels van Edil Kamin vallen onder de subsidie (ISDE), welke tot 2020 blijft gelden. Dit maakt de prijs, welke normaliter al zeer interessant is, van de kachels nog interessanter. De producten samen met de subsidie zorgen er dan ook voor dat Eco2all ervoor kan zorgen dat de samenleving in Brabant nog verder verduurzaamd. Of het nu gaat om een lucht kachel als bijvoorbeeld de ARIS PLUS of een CV pellet kachel als TRÉSOR, ook u kunt helpen aan schoner Nederland en Brabant.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van de pellet kachels van Edil Kamin? Graag nodigen wij u bij ons in de showroom uit om dit aan u te presenteren. Natuurlijk kunt u ook eerst telefonisch of per email contact opnemen.

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top