Ungaro, de nieuwste trends in pellet kachels

Omdat de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam verwarmen elkaar snel opvolgen, is het belangrijk om continu te blijven innoveren. Ungaro is zich hiervan bewust en blijft steeds bezig om trends te zetten op het gebied van CV pellet kachels en ketels. Eco2all is er dan ook trots op dat wij in de Benelux de exclusieve importeur zijn van Ungaro kachels.

De producten van Ungaro voldoen volledig aan de laatste trends in de markt waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zowel de standaard woning als de laag energie en passief woning. Dankzij enkele revolutionair gepatenteerde uitvindingen zijn de CV pellet kachels van Ungaro te vergelijken met uw standaard CV-ketel. De koperen warmtewisselaar zorgt voor een snellere warmte overdracht vergeleken met de huidige pellet kachels. Hierdoor werkt het systeem zeer effectief met een kleinere hoeveelheid water. Ook is de speciaal ontworpen wisselaar niet condens gevoelig, wat het mogelijk maakt bij een lagere aanvangstemperatuur warmte over te brengen naar de CV installatie. Dit alles maakt de kachels van Ungaro uitermate geschikt om direct op uw CV installatie aan te sluiten, ook wanneer u bijvoorbeeld vloerverwarming heeft. Zo heeft u hetzelfde comfort als bijvoorbeeld uw gasketel, echter dan op een ecologisch en economisch verantwoorde manier.

Ungaro kachels zijn geschikt voor ieder huishouden

Een ander revolutionaire ontwikkeling zorgt dat de Ungaro CV pellet kachels geschikt zijn voor ieder huishouden. U heeft namelijk de keuze uit een kachel met of zonder convectie. De kachels zonder convectie zijn dermate goed geïsoleerd dat er nog maar zo’n 0,7 KW aan warmte aan de ruimte wordt afgegeven. Heeft u liever toch extra convectie om zo uw woonkamer eerder warm te krijgen? Ungaro biedt u de mogelijkheid uw woonkamer met de rest warmte van uw pellet kachel ,welke niet door het water wordt opgenomen, te verwarmen. Zo heeft u uw woonkamer heerlijk snel op temperatuur en verhoogt u het rendement van uw kachel tot wel 96,9%!

Ook aan het gebruiksgemak heeft Ungaro niets te wensen overgelaten. Dankzij de verschillende automatische reiniging systemen heeft u niet alleen minder omkijken naar uw CV kachel, het zorgt er ook voor dat u minder onderhoud  hoeft uit te voeren. Daarbij zijn de pellet kachels zo ontworpen dat het onderhoud dat er moet gebeuren gemakkelijk vanaf de voorkant uit te voeren is. Ideaal om uw verwarmingsbron snel, gemakkelijk en goed te onderhouden.  Tot slot hebben zowel de kachels als de ketels allen een gemakkelijke en overzichtelijke controller.
Bent u benieuwd hoe de producten van Ungaro werken? Kijk dan ook eens onderstaande filmpjes of maak een afspraak om de producten bij ons in de showroom te bekijken.Meer informatie

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top