Mol Handbediening

Mol HandbedieningDe Handbediening vergemakkelijkt de herpositionering van uw mol. Ook biedt het de mogelijkheid de Pellet Mol Classic te hijsen voordat u het systeem laat vullen. Na het vullen kunt u de Mol weer laten zakken om het op die manier op de pellets te positioneren. Met de Handbediening brengt u de Mol altijd op een centrale plek in de pellet opslag, om zo te zorgen voor een optimale werkpositie.

 

Levering van Mol Handbediening, inclusief:

  • – 2 schijven en 2 Diabolorollen (incl. 2 speciale kabel houders)
  • – Touw met handvat
  • – Complete set van hardware en installatie accessoires

Comfort module

Comfort module

Het comfort module is een aanvulling op de Mol systeem welke een automatische hefinrichting heeft. Het toepassingsgebied van de mol wordt hierdoor verbreedt. Hierdoor is het systeem ook toepasbaar in grotere pellet opslagruimtes of ruimtes met een ongunstige geometrie. Hierbij zorgt de comfort module dat het systeem zijn betrouwbare werking behoudt. De hefinrichting van de mol wordt automatisch geregeld door een externe gemonteerde controller. De controller verzorgt het volgende:

  • – Wanneer de schakelaar in de “parkeerstand” wordt gezet wordt de Mol automatisch omhoog getakeld. Deze stand dient te worden gebruikt als u uw voorraad wilt bijvullen. Zodra de Mol omhoog is getakeld kan het opslag worden gevuld, waarbij de pellets in de stoffen tank of kelder berging worden geblazen.
  • – In positie “werking” wordt de Mol op de pellets geplaatst. De Comfort Control module zorgt voor een optimale werkhouding waarbij de Mol om de zoveel tijd door het systeem opnieuw wordt gepositioneerd.

 

Het comfort module systeem is ten allen tijde toe te voegen aan uw Mol systeem.


 

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top