Subsidie op onze houtvergassing ketels, pellet kachels en pellet ketels!

euro-plantjeGraag informeren wij u dat er subsidie zit op onze houtvergassing ketels en pellet kachels en ketels. Dit houdt in dat u bij aanschaf van uw duurzaam verwarming systeem subsidie van de overheid ontvangt. Hierdoor wordt de aanschaf van onze producten nog interessanter, niet alleen bespaart u op uw gaskosten maar ook ontvangt u geld terug in Nederland. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen provincies en gemeentes, dus of u nou in Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Utrecht of een andere provincie woont “de subsidie geldt ook voor u”!

De subsidie op onze houtvergassing ketels begint bij € 2.500,- subsidie. Dit betekent dat u bij een Solarbayer houtvergassing systeem al snel op een derde van het systeem subsidie kan ontvangen. Dit maakt de investering op dit moment zeer interessant. Hetzelfde bedrag geldt voor pellet ketels, ook hierbij begint de subsidie vanaf € 2.500 euro. Of u nu een Jolly Mec, Ungaro of Edil Kamin ketel aanschaft, zolang het product aan de eisen voldoet en er nog geld in de subsidie pot zit kunt u een financiële ondersteuning vanuit de overheid verwachten.

Voor de pellet kachels is het afhankelijk of de kachel uw ruimte met lucht verwarmt of dat deze op het verwarming systeem wordt aangesloten. Op pellet kachels welke lucht verwarmen wordt minimaal € 500,- subsidie gegeven. Indien de kachel ook op het CV systeem kan worden aangesloten kan dit oplopen tot € 1.400,- euro.

Mocht u graag meer informatie ontvangen over de subsidie dan nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom in Best. Omdat de subsidie in heel Nederland geldt kunnen wij u natuurlijk ook rechtstreeks naar een van onze dealers doorsturen. Het maakt dus niet uit of u in Den haag, Den bosch, Maastricht, Sneek, Utrecht of Amsterdam woont, ook u kunt in onze hoge kwaliteit ketels en kachels investeren met support vanuit de overheid.

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top