Bespaar op uw gaskosten met een zonneboiler. Een zonneboiler verwarmt uw douchewater met de warmte energie van de zon. Onze zonnecollectoren geven niet alleen, in de zomer maar ook, in het voor/najaar en in de winter veel warmte aan de boiler. Hierdoor kunt u gedurende het gehele jaar besparen op uw gasrekening.

Eco2all levert vacuümbuis-collectoren en vlakkeplaat collectoren, beide met een hoge energie opbrengst. De vlakkeplaat collectoren kunnen in het dak gemonteerd worden zodat ze niet opvallen. De vacuümbuis collectoren geven daar in tegen tot 30% meer warmte in het voor/najaar en in de winter dan de vlakkeplaat collectoren. Hierdoor leveren ze jaarlijks meer bruikbare energie en dus een hogere besparing op de gasrekening.

Met het warme water uit de boiler kunt u niet alleen douches maar eventueel uw wasmachine en vaatwasmachine vullen met warm water. De zonnecollectoren kunnen ook op uw zwembad aangesloten worden. De collectoren kunnen dan een warm zwembad genereren vanaf april tot september en dat alleen op zonne-energie. Onze collectoren voldoen allemaal aan de Solarkeymark en zijn in Duitsland door de Tuv gekeurd. Een optimale combinatie is de samenvoeging van een CVhaard of pellet kachel. Met deze combinatie kunt u zonder gas uw huis verwarmen, douche en genieten.

 

Meer informatie

Folder

CV-haarden

Biomassa ketels

pelletkachel

Zonneboilers

Back to Top